Facebook
Croatian English German Serbian

O nama

O nama

Štamparija Tehnoprint sa sjedištem u Prnjavoru posluje po cijeloj BiH, pa i šire. 

U ponudi imamo odlične cijene reklamnog materijala:

hemijske olovke – od 0,30km sa štampom u boji,

upaljači – od 0,40 km sa štampom u boji

privjesci – u raznim bojama i materijalima od 0,80km/1komad

štampanje na reklamnim folijama i ceradi – od 15km/m2

rokovnici – od 5km sa štampom u boji

blok A5 – od 1,5km/kom

 vizit karte – od 10km/100kom

kalendari - dzepni (15km-100kom); zidni - od 1km; stoni - od 0,50km

Imamo veliki izbor USB stikera, kao i najnovije modele usb od drveta i USB kao vizit karta, ID kartice sa čipom, magnetne kartice, nestandardne pvc kartice, promo narukvice, štampane trakice, izrada woblera

 Štampanje kataloga, flajera, plakata - imamo odlične cijene na veće količine.

Kopiranje, skeniranje i štampanje do A0 formata.

U ponudi su nam i ispisi za firme, razna obavještenja (na vrata - zlatna i srebrna boja), stalak od pleksiglasa, reklamni zidni i stoni satovi sa logom Vaše firme.

 Svadbeni program (pozivnice - pazl, epruvete, flašice; privjesci, magneti, štampanje pozadine za slikanje po želji mladenaca, meni za stolove, brojeve za stolove u raznim materijalima, raspored sjedenja gostiju), dječiji program (štampanje kutija za grickalice sa motivom po želji, pozivnice po želji, ispisi imena na vrata…), štampanje pazli sa slikom po želji.

SPECIJALNA PONUDA: ROLL-UP baner - od 60km sa štampom.

Pored standardne usluge, radimo i personalizovane poklone (lasersko graviranje posvete na drvetu, koži, staklu, plastici, papiru), uramljivanje sertifikata, diploma, obavještenja za firme, slika i fotorafija, (veliki izbor lajsni za uramljivanje).

Pošaljite upit na mejl i dobićete brz odgovor. 
 
Naše mašine su renomiranih svjetskih proizvođača (Xerox, Roland, Mutoh, Trotec, Canon) i garantujemo za kvalitet štampe i usluge, nemamo kineske mašine u proizvodnji. 
Organizovani smo tako da od početka do kraja krajnji kupac bude zadovoljan (pripreme šaljemo na uvid prije puštanja  u štampu, komuniciramo preko mejla i vibera brzo i uslužno, preko vibera šaljemo slike priprema, uzoraka i gotovih proizvoda na uvid). 
Gotove proizvode šaljemo brzom poštom ili naš komercijalista donosi lično na adresu. 
Naša štamparija ima za cilj da sav svoj profit koji ostvari (pored podmirivanja obaveza prema radnicima i državi) usmjeri za pomoć djeci (bolesnoj, bez roditelja, porodicama sa djecom lošeg imovinskog stanja) i kulturnim i sportskim udruženjima u cilju što boljeg vaspitavanja mladih. Takodje, postoji mogućnost da svaka mušterija koja redovno saradjuje sa nama sama odredi kome će se pomoći od zarade koju je ostavarila sa firmom Tehnoprint, tako što će se praviti tromjesečni, polugodišnji ili godišnji presjek pazara i odredjivanje zarade koja se odvaja u humanitarne svrhe.
 
Pišite ako imate potrebu za bilo kakvim vidom reklamnog materijala. 
 
Naš moto je: ZADOVOLJAN KUPAC
Broj telefona: +387 51 645 707
Facebook: Tehnoprint, Prnjavor

 

Video štamparije

Video štamparije

Finansira

tehnoplast

Statistika posjeta

Imamo 6 gostiju i nema članova online